Περιοχή πελάτη

imageΠροσφορές!Δείτε τις προσφορές μας και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς που σας προσφέρουμε. 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

ΕκτύπωσηE-mail

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Δήλωση εμπιστευτικότητας


Με τη δήλωση αυτή το kanarienhaus.gr δεσμεύεται ότι δεν θα πωλήσει, ενοικιάσει ή άλλως διανείμει σε καμία περίπτωση προσωπικά στοιχεία σας σε τρίτους και δε θα επεξεργαστεί ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Το kanarienhaus.gr δεσμεύεται να προστατεύει την εμπιστευτικότητα των στοιχείων σας. Τα στοιχεία που συλλέγουμε για εσάς χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των αιτήσεών σας και για την εξασφάλιση μιας πιο προσωπικής επαφής κατά τη σύνδεσή σας. Σε κάθε περίπτωση τηρούνται όλες οι διατάξεις του Ν.2472/97 (Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική μας όσον αφορά την εμπιστευτική μεταχείριση των στοιχείων σας.


Συγκέντρωση και Χρήση Στοιχείων

Το kanarienhaus.gr είναι ο μοναδικός κάτοχος των στοιχείων που συγκεντρώνονται στην ηλεκτρονική αυτή τοποθεσία.

Δεν θα πωλήσουμε, δε θα μοιραστούμε και δε θα ενοικιάσουμε τα στοιχεία αυτά σε άλλους, με τρόπους διαφορετικούς από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα δήλωση. Να σημειωθεί ότι κρατάμε στοιχεία ανάλογα με τη διεύθυνση IP (Internet Protocol) του υπολογιστή σας ή του Παροχέα σας (ISP) εφόσον κάνετε σύνδεση Δυναμικού IP.

Τα στοιχεία που συγκεντρώνουμε είναι η διεύθυνση Διαδικτύου του υπολογιστή σας (IP, Domain Name), οι σελίδες που επισκεφθήκατε (ανά διεύθυνση Διαδικτύου), ο χρόνος παραμονής ανά σελίδα και συνολικά, ο όγκος των διακινούμενων πληροφοριών ανά επίσκεψη.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επεξεργασία και την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την έκδοση των αποδείξεων ή τιμολογίων και των συμβολαίων εγγύησης.

Με την εγγραφή σας στο kanarienhaus.gr, δεσμεύεστε να μας παρέχετε έγκυρες πληροφορίες και αποδέχεστε την ενημέρωσή σας σχετικά με μελλοντικές προσφορές και διαφημιστικές ενέργειες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

ΚατηγορίεςΣύνθετη Αναζήτηση

Τελευταία προϊόντα

ΦΥΤΙΚΟ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ 100gr ΦΥΤΙΚΟ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ 100gr €4,80
Τροφή Hungenberg για Καρδερίνες-Σκαθία 20 Κg Τροφή Hungenberg για  Καρδερίνες-Σκαθία 20 Κg €70,00
ΛΑΔΙ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ 100ml ΛΑΔΙ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ 100ml €9,90
ΛΑΔΙ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙ 100ml ΛΑΔΙ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙ 100ml €7,20
ΛΑΔΙ ΛΕΚΙΘΙΝΗ 100ml ΛΑΔΙ ΛΕΚΙΘΙΝΗ 100ml €7,20
Oδηγός Reflective blaze 152cm medium Oδηγός Reflective blaze 152cm medium €22,00
Σαμαράκι Σκύλου Reflective Blaze Large Σαμαράκι Σκύλου Reflective Blaze Large €28,00
Σαμαράκι Σκύλου Reflective Blaze medium Σαμαράκι Σκύλου Reflective Blaze medium €21,00
Σαμαράκι Σκύλου green large Σαμαράκι Σκύλου green large €18,00
Σαμαράκι Σκύλου green small Σαμαράκι Σκύλου  green small €7,20