Εκτύπωση Εκτύπωση
Εκτύπωση

Τροφές καναρινιών

Ταξινόμηση κατά:
Τροφή Versele-Laga χωρίς ρούπσεν Τροφή για καναρίνια αναπαραγωγής χωρίς ρούπσεν 20kg Versele - Laga
Λεπτομέρειες προϊόντος
Τροφή Versele-Laga με ρούπσεν 20kg Τροφή Αναπαραγωγής για καναρίνια με ρούπσεν 20kg Versele - Laga
Λεπτομέρειες προϊόντος
Τροφή Hungenberg χωρίς ρούπσεν 20kg Τροφή καναρινιών χωρίς Ρούπσεν. Εξαίρετος συνδυασμός σπόρων για καναρίνια, η οποία είναι προσανατολισμένη εντυπωσιακά στις διατροφικές ανάγκες της φάσης εκτροφής. Η αναλογία του λίπους και τα πλούσια σε υδατάνθρακες σπόρων είναι ισορροπημένη. υψηλής ποι
Λεπτομέρειες προϊόντος
Τροφή Hungenberg μεσογειακή χωρίς ρούπσεν 20kg Υπέροχο μείγμα για καναρίνια χρώματος και τύπου, με μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρούς σπόρους, όπως χρησιμοποιείται κατά κόρον στα κράτη του Ευρωπαϊκού Νότου.
Λεπτομέρειες προϊόντος
Τροφή Hungenberg καναρινίων με Ρούπσεν. Εξαίρετος συνδυασμός σπόρων για καναρίνια, η οποία είναι προσανατολισμένη εντυπωσιακά στις διατροφικές ανάγκες της Αναπαραγωγής. Η αναλογία του λίπους και τα πλούσια σε υδατάνθρακες σπόρων είναι ισορροπημένη. υψηλής ποιότητας καναδέζο Ασπούρι.
Λεπτομέρειες προϊόντος
Τροφή Hungenberg για καναρίνια Τύπου και χρώματος 20 Κg Τροφή για καναρίνια Τύπου και χρώματος Junior Mosaik Το τύπου και χρώματος Junior Mosaik είναι ειδικό μείγμα που φτιάχτηκε συγκεκριμένα για να καλύψει τις απαιτήσεις ανάπτυξης των νεοσσών, ειδικά των μωσαϊκών.
Λεπτομέρειες προϊόντος